Εξωλέμβιος ηλεκτρικός κινητήρας Torgeedo Travel 503/1003 με ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου, ιδανικός για χρήση σε Tender, μικρά rib, βάρκες ή μικρά ιστιοπλοϊκά έως 750kg.

Έσω-εξωλέμβιος κινητήρας πετρελαίου TDI 3.0L 265Hp, σχεδιασμένος για ταχύπλοα σκάφη αναψυχής προσφέροντας χαμηλές καταναλώσεις και άκαπνη πολυετή λειτουργία.

Ο νέος κινητήρας συγκέντρωσε ιδιαίτερα υψηλή βαθμολογία από τους κριτές λόγω του χαμηλού του βάρος, της σημαντικής οικονομίας καυσίμου καθώς και για τις εξαιρετικές επιδόσεις του και χαρακτηρίστηκε ως η απόλυτη επιλογή στην κατηγορία των 150 ίππων.

Πληροφορίες: Εξωλέμβιος ηλεκτρικός κινητήρας Travel 1003 L με ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου, ιδανικός για χρήση σε Tender, μικρά rib, βάρκες ή μικρά ιστιοπλοϊκά έως 1.500kg. Ο Travel 1003 L είναι πλήρως αδιάβροχος IP67 και ξεμοντάρεται εύκολα για αποθήκευση και μεταφορά. Η ενσωματωμένη αποσπόμενη μπαταρία έχει και την δυνατότητα ηλιακής φόρτισης. Το μικρό βάρος η δύναμη και η αποδοτικότητα τον καθιστούν πρωτοπόρο στις εξωλέμβιες.

             

is the No 1 choise of boaters in Messinia for boat towing and expert on-water assistance

Our membersip is a direct connection to highly professional experienced personel who can help when it matters most.

As a sea Aid Member you recieve :

- 24/7 coverage in Messinian Gulf.

- Free boat towing to the closer safe anchorage in case of not repairable problem.

- Your SeaAid Captain is always standing by ready to step into high gear and serve members first.

- Special price membership for low cost services.